Energiemassage

Tijdens massages worden energiestromen gestimuleerd, waardoor spanningen loslaten. Het kan zijn dat daardoor emoties loskomen. Dat kunnen emoties zijn die lang geblokkeerd zijn geweest. Massage zet dus een proces in gang dat het zelfhelend vermogen stimuleert. Je lichaam liegt niet, en houd je eigenlijk een spiegel voor. Het is soms confronterend, maar kan ook inzicht geven. 

Mijn massage geeft je het zetje of inzicht dat je nodig hebt

Wil je ergens verder mee komen, maar merk je dat je letterlijk vastzit? Bijvoorbeeld met dat mooie plan of doel dat al lang op je to do-lijst staat? Of dat je die ene beslissing steeds maar uitstelt, omdat je niet weet wat je moet doen of het wel weet maar niet durft te doen? 

Door middel van mijn massage help ik je om dat inzicht te krijgen of de energie die je nodig hebt om een stap verder te komen. Dat doe ik volgens mijn eigen techniek. 

Wat houdt de energiemassage precies in?

Voor jou voelt het aan als een gewone ontspannende massage. Geen rare of zweverige zaken. In de tijd na de massage ga je vanzelf het verschil voelen. Waarschijnlijk niet meteen het uur na de massage, het werkt door in de periode erna.

Alle massages zijn te boeken vanaf €70 per uur (1,5 uur: € 99) en worden gegeven in Amsterdam Oud-West.

 

Massage en coaching

Wil je graag eens praten met iemand om tot inzichten of stappen te komen? Zowel coaching alleen of een combi van massage en coaching is mogelijk. Ik ben namelijk ook opgeleid als life coach.

De massage/coachsessies zijn te boeken vanaf € 120 voor 1,5 uur en de coachsessies zijn € 90 voor 1 uur.

Speciale 'Holiday' - aanbieding: 1,5u massage in juli en augustus

€ 90 per uur (ipv € 99)