Anti - hoofdpijnmassage in Amsterdam

 

Heb jij regelmatig last van hoofdpijn? Dan is de anti - hoofdpijnmassage iets voor jou.

 

Hoofdpijn is natuurlijk erg vervelend en kan je dagelijks leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Het liefst wil je daarom een langdurige oplossing en niet alleen maar eentje voor de korte termijn. Daarom kijk ik graag samen met jou wat verder. Ik bespreek met je wat de mogelijke oorzaken van je hoofdpijn kunnen zijn en stel eventueel een behandelplan voor je op.

Soorten hoofdpijn

  • Er zijn meerdere soorten hoofdpijn, waaronder:

  • Migraine

  • Spanningshoofdpijn

  • Clusterhoofdpijn

  • Medicatie afhankelijke hoofdpijn

  • Chronische dagelijkse hoofdpijn

  • Kinder migraine

  • Aangezichtspijn

 

Oorzaken hoofdpijn

Zoals je leest en misschien ook al wist, er zijn veel verschillende soorten hoofdpijn. En dus zijn ook de oorzaken verschillend. Stress is een veel voorkomende oorzaak. Maar ook bepaalde voedingsstoffen, hormoonwisselingen, weersveranderingen of een onregelmatig leven. Vaak is er dus (deels) wat aan te doen gelukkig. 

Maar er is ook nog veel onbekend over hoofdpijn. Inmiddels zijn ze er door onderzoek achter gekomen dat de vijfde hersenzenuw (n. trigeminus) bijdraagt aan het ontstaan van migraine of clusterhoofdpijn. Maar hoe het precies zit of hoe het voorkomen wordt, dat is nog onduidelijk. 

Oplossing hoofdpijn

Voordat je aan een oplossing van je hoofdpijn kan werken, moet je natuurlijk eerst weten wat de oorzaak is. Ik neem tijdens je eerste afspraak met je door wat de mogelijke oorzaken kunnen zijn, mocht je dit niet al weten. Daarna kijken we naar de mogelijke oplossingen. Het wil niet zeggen dat je door massage in 1 keer van je hoofdpijn af bent. Vaak is het een combinatie van oplossingen. Heb je spanningshoofdpijn of migraine, dan kan massage verlichting geven of je hoofdpijn doen afnemen of voorkomen. 

Prijzen

Kosten voor de eerste keer zijn: € 70.
De eerste keer dat je komt doen we een intakegesprek en daarna een massage van 45 minuten. Tijdens het intakegesprek gaan we verder in op je klachten, kijken we naar de eventuele oplossingen en stel ik een behandelplan voor. Bij elkaar duurt het iets meer dan een uur, dus trek voor de zekerheid 1,5 uur uit als je langskomt.

Hoofdpijnmassage van 45 minuten: € 55

Hoofdpijnmassage van 60 minuten: € 70

3 keer hoofdpijnmassage van 45 minuten: € 160 (ipv € 165)

3 keer hoofdpijnmassage van 60 minuten: € 202 (ipv € 210)

Deze 3 keer te boeken binnen 3 maanden. Om te zorgen dat ik de spieren soepel kan krijgen, is een grotere tussenpoos tussen de massages niet effectief.

Los een anti - hoofdpijnmassage boeken kan natuurlijk altijd. Maar omdat de spieren in en om je hoofd vaak vastzitten en dat niet na 1 keer weg is, raad ik aan meerdere keren te komen. Als richtlijn kan je 3 a 4 keer aanhouden, maar ik voel per keer hoe het met de spanning zit en geef dan feedback. 

Hoofdpijnmassage Amsterdam Oud-West

Mijn praktijk zit in Oud-West, om de hoek bij de Filmhallen en Ten Katemarkt.

Hoofdpijnmassage vanaf 

€ 55 (45 min)