_SocialSuzy_avatar_groen_creme.png

Life coach Amsterdam

Bij Suzan kan je terecht voor coaching. Ik ben life coach en help je graag stappen vooruit zetten op het gebied van persoonlijke groei, positiviteit, doelen stellen en bereiken, life planning en lifestyle.

 

 

Coachtrajecten

Loop je tegen iets aan? Vraag je je af waar je nou echt goed in bent of wat je wilt met je leven. Of misschien heb je het gevoel dat je vastzit en wil je werken aan het behalen van je dromen en doelen.
 

Dan ben je bij mij aan het juiste adres! We zoeken samen uit waar je wordt tegengehouden en hoe je in beweging kan worden gezet. Zodat je niet alleen maar aan het (over)leven bent, maar vooral je beste leven leeft. 

Een life coach helpt je verder

Ik ben opgeleid als life coach door IMC Mensontwikkeling. Daar heb ik geleerd om te werken met Westerse en Oosterse technieken, die ik door elkaar heen gebruik. Afhankelijk van de persoon die ik coach. Als je personal coach krijg je van mij allerlei vragen en ook inspirerende

opdrachten. Zo werken we stap voor stap aan het beantwoorden van je coachvraag. 

Keertje kennismaken?

Tijdens de kennismaking kijken we of het klikt en bepalen we wederzijds of ik je kan helpen als jouw persoonlijke coach. Ik doe dan ook een inschatting van hoeveel sessie ik denk dat er nodig zijn.

IMG_6465.jpg
Tropical Plant

Prijzen

De sessies zijn

te boeken vanaf € 90 per uur.

Contact

Neem contact met me op voor het maken van een vrijblijvende kennismaking

Tropical Leaves

Online coaching 

kan natuurlijk ook.