Massage Amsterdam

Bij Social Suzy kan je terecht voor sportmassages, ontspanningsmassages, hoofdpijnmassages en stoelmassages. Voor de massage begint, bespreek ik altijd eerst even met je door of je ergens last hebt en wat je wensen zijn of wat je met de massage wilt bereiken. Je bent van harte welkom in mijn massagepraktijk in Amsterdam Oud-West.

 

Sportmassage

 

Sport je veel of af en toe? Dan is het helemaal goed om je regelmatig te laten masseren. Je zorgt ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller afvoeren, waardoor ze sneller kunnen herstellen. Zo heb je een grotere kans dat je spieren soepel blijven en daarmee voorkom je blessures. Als niet-sporter heb je trouwens ook baat bij een sportmassage.

Bij deze massage wordt verkend waar de spanning zit en wordt bijvoorbeeld bindweefsel losgemaakt en knopen uit je spieren gehaald. Dit gebeurt door verschillende handgrepen die variëren in intensiteit. Het kan aanvoelen als een stevige massage, want soms moet er diep in de spieren worden gemasseerd. Ik zal daarbij altijd bij je checken of het niet te intens wordt.

Speciale 'Happy to see you again' - aanbieding in mei en juni:

€ 60 per uur (ipv € 70)

Boek een massage

 

Sporten boksen sportmassage

Relaxmassage

 

Toe aan een ontspanningsmassage?

Dat kan natuurlijk ook. Of een combinatie van beide vormen. Bij de relaxmassage is het doel om je helemaal te laten ontspannen.

Ik check dus altijd aan welk gedeelte van je lichaam je meer aandacht wilt besteden en de hoeveelheid druk die jij prettig vindt.

Alle massages zijn te boeken vanaf €70 per uur (1,5 uur is ook mogelijk) en worden gegeven in Amsterdam Oud-West.

Speciale 'Happy to see you again' - aanbieding in mei en juni:

€ 60 per uur (ipv € 70)

Boek een massage

Logo Social Suzy massages

Massage en coaching in 1

 

Loop je tegen iets aan? Of wil je graag verder komen dan alleen maar plannen maken? Zit je niet zo lekker in je vel?

Ik ben ook opgeleid als coach. Een coachgesprek en massage combineren is daarom mogelijk. We praten dan eerst 30 a 45 minuten en gaan daarna masseren. Of andersom. Afhankelijk van je wens.

Is dat geen rare combi, massage en coaching?

Ik ervaar het als een mooie en eigenlijk heel natuurlijke combinatie. Bij beide vertrouw je veel toe aan een ander, je lichaam danwel wat jou bezighoudt. Massage en coaching kunnen allebei processen op gang brengen die je weer een stapje verder helpen.

Mijn massagetechniek kan zware emoties verlichten en je een stap verder helpen.

De massage/coachsessies zijn te boeken vanaf € 120 voor 1,5 uur.

Boek een massage- & coachsessie

Suzan van Dooren sport- en ontspanningsmassage