_SocialSuzy_avatar_groen_creme.png

Social Suzy - coach & online expert


Coach - Online specialist - Masseur - Yogi - Sporter
 

That's me. Nou ja, in het heel kort dan. De vrouw achter Social Suzy ben ik, Suzanne van Dooren. Eigenlijk niet in een woord te vatten en gelukkig maar. Ik ben beweeg- en life coach en daarnaast ben ik freelance online marketing- en communicatiespecialist. Ik woon alweer enkele jaren met veel plezier in Amsterdam Oud-West.
 

Persoonlijke coach Amsterdam

De opleiding tot beweegcoach heb ik in 2021 gevolgd en afgerond. Precies een mooi moment, omdat veel mensen stoeiden met genoeg beweging krijgen tijdens de coronaperiode.

De opleiding tot lifestyle coach heb ik gevolgd in 2017/2018 bij IMC Mensontwikkeling in Hilversum. Een heel mooie opleiding die me zowel Westerse als Oosterse coachtechnieken bijbracht. Omdat massage en coaching allebei heel mensgericht zijn, heb ik besloten om beiden te combineren. In mijn praktijk in Amsterdam Oud-West kan je terecht voor life coaching, beweegcoaching en hoofdpijnmassage.


Online marketing en communicatie
Over mijn ervaring als freelance online marketeer, communicatie & social media specialist lees je hier meer.

En verder...
Ik heet niet voor niets Social Suzy. Die naam past natuurlijk goed bij mijn social media specialiteit, maar daarnaast ook nog bij een andere kant. Ik draag graag bij aan een mooiere wereld. Klinkt idealistisch? Ja, dat ben ik ook wel. En ik denk dat alle kleine bijdrages helpen. Een van mijn bijdrages is het boekje dat ik heb geschreven: Winners Yoga. Daarvan gaat de winst naar het goede doel. www.instagram.com/winnersyoga

IMG_2465.jpg