_SocialSuzy_avatar_groen_creme.png

Social Suzy - masseur & coach


Coach - Masseur - Yogi - Sporter - Online marketeer 

That's me. Nou ja, in het heel kort dan. De vrouw achter Social Suzy ben ik, Suzan van Dooren. Eigenlijk niet in een woord te vatten en gelukkig maar. Ik ben masseur en life coach en daarnaast ben ik freelance marketing- en communicatiespecialist. Ik woon alweer enkele jaren met veel plezier in Amsterdam Oud-West.

 

Hoofdpijnmassage
In 2019 heb ik de opleiding sportmassage gedaan aan de AALO. 
Omdat deze opleiding heel allround is en overlappen heeft met fysiotherapie (EHBSO, tapen en reanimatie is er ook een onderdeel van), had ik besloten om me voornamelijk te richten op het massagegedeelte. Omdat ik meteen heel enthousiast over masseren was, besloot ik een aanvullende training te doen in september 2019: Deep connection massage. Een massagevorm voor diepe ontspanning. In 2020 volgen de cursussen: hoofdpijnmassage, Chinese voetmassage en Japanse Ko Bi Do massage. 

 

Persoonlijke coach Amsterdam
De opleiding tot coach heb ik gevolgd in 2017/2018 bij IMC Mensontwikkeling in Hilversum. Een heel mooie opleiding die me zowel Westerse als Oosterse coachtechnieken bijbracht. Omdat massage en coaching allebei heel mensgericht is, heb ik besloten om beiden te combineren. In mijn praktijk in Amsterdam Oud-West kan je terecht voor life coaching, beweegcoaching en hoofdpijnmassage.

Over mijn ervaring als freelance online marketeer, communicatie & social media specialist lees je hier meer.

En verder...
Ik heet niet voor niets Social Suzy. Die naam past natuurlijk goed bij mijn social media specialiteit, maar daarnaast ook nog bij een andere kant. Ik draag graag bij aan een mooiere wereld. Klinkt idealistisch? Ja, dat ben ik ook wel. En ik denk dat alle kleine bijdrages helpen. Een van mijn bijdrages is het boekje dat ik heb geschreven: Winners Yoga. Daarvan gaat de winst naar het goede doel. www.instagram.com/winnersyoga

IMG_2465.jpg