Stoelmassage

Het doel van een stoelmassage is diepe ontspanning van lichaam en geest.

Niet met olie en liggend, maar gewoon zittend op een stoel met je kleding aan. Tijdens je werk bijvoorbeeld, om heel even te ontspannen, voordat je weer doorknalt. 

En wees gerust, de stoelmassage duurt maar 15 minuten, dus geen excuus om het niet te doen ;) De resultaten van deze massage zijn effectieve ontspanning van de spieren van de nek, schouder, rug en het hoofd. De spieren die je juist veel gebruikt, helemaal als je zittend werk doet, achter de computer. Maar eigenlijk voor iedereen geschikt, welk werk je ook doet. 

Lomi Lomi stoelmassage

Wat? Word ik helemaal loom van de massage, maar ik moet nog werken! Wees gerust, Lomi Lomi is het Hawaiiaanse woord voor massage :) De Lomi Lomi stoelmassage is een ritmische flow die diep werkt op de spieren, de bloedsomloop en de mobilisatie van het lichaam. Het wordt gegeven in een gewone stoel met rechte rugleuning. De hele massage wordt door de kleding heen gedaan.

 

Stoelmassage bij jou op kantoor

Ook bij Social Suzy richt ik me vooral op het masseren. Ik heb altijd wel een voorgesprekje waarin ik inga op de (sport)activiteit die iemand doet, de (geschiedenis van) blessures en de zorgvraag (wat is het doel van de massage).

 

Sporten boksen sportmassage

Speciale 'Happy to see you again' - aanbieding in mei en juni:

€ 60 per uur (ipv € 70)