top of page
5B037127-DA0F-4788-B888-BF34F79D1CD4.jpeg

Verbeter je website:
contentscan (vanaf €199)


 

Services

Als bedrijf wil je natuurlijk dat jouw website goed gevonden én goed ontvangen wordt door de doelgroep. Wil je weten hoe het met je websiteteksten ervoor staat, de vindbaarheid van je site vergroten, de conversie verbeteren of weten op welke manier je de website nog meer optimaliseert? Dan is de contentscan wat voor jouw bedrijf!

Het doel van een contentscan is om de content op je website naar een hoger niveau te tillen om zo uiteindelijk een hogere conversie te krijgen. Social Suzy focust daarbij op klantervaring en een logische klantreis en houdt rekening met het doel van jouw website. Ze kruipt daarbij in de huid van de gebruiker. Goede content vraagt namelijk om inzicht in hun behoeftes. Waar is je gebruiker naar op zoek? En hoe kan jouw bedrijf hierbij helpen?

 

Concrete verbetersuggesties voor je website

Je krijgt verbetersuggesties voor:

 • welke content herschreven moet worden en waarom

 • hoe je de layout verbetert (waaronder kleurgebruik, buttons,
  rekening houdend met neuromarketing principes voor websites)

 • hoe je de menustructuur of flow van je site verbetert

 • Eventueel: hoe je de vindbaarheid van je website verbetert (SEO)

Prijzen contentscan

Niet elk bedrijf is hetzelfde en daarom schat Social Suzy graag de exacte

prijs in tijdens een vrijblijvend voorgesprek/ contactmoment. Heb je

een kleine website, dan komt de prijs lager uit dan bij een heel uitgebreide website. Neem gerust contact op voor meer informatie.


Speciale aanbieding t/m 14 april

 

 

 

Vindbaarheid website vergroten

Extra opties in deze contentscan:
 • Social media kanalen-check met een (kort) social media advies.

 • SEO verbeteren, zodat de vindbaarheid van je website vergroot. Je krijgt een top 5 focus keywords voor jouw website. De SEO voor je webshop verbeteren? Ook dat kan.

 • Liever een klantreis van begin tot eind laten checken op een goede flow in de online en offline communicatie? Lees meer over de mogelijkheden.
   

SEO website verbeteren

Wil je een uitgebreid SEO-advies, waarbij niet alleen de keywords worden meegenomen, maar je een volledig advies krijgt, waaronder een zoekwoordenonderzoek, advies mbt titels en kopjes, metatags, url-structuur, gebruiksvriendelijkheid (laadtijd website verbeteren), hoe je linkbuilding (beter) inzet en zo verder. Lees meer over SEO verbeteren.

 

12+ jaar ervaring Social Suzy

Aan de hand van het advies uit de contentscan kan je zelf aan de slag om de content te verbeteren. Liever hulp hierbij? Social Suzy is onder andere tekstschrijver voor websites en SEO-specialist en kan de verbetertips voor je uitvoeren, zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. 

Social Suzy heeft al meer dan 12 jaar ervaring met content en online marketing. Voor meerdere bedrijven deed ze een contentscan, waaronder enkele ondernemers en voor bedrijven als Woningnet en Stichting Vrienden van het Nederlands Herseninstituut.

 

Conversie verhogen

Neuromarketing principes en A/B-testen kunnen de conversie verhogen

met wel 10% of meer.

Suzanne profielfoto.jpeg
Aanbod
Normale prijs (euro's)
Prijs met korting (euro's)
Contentscan
650
500
Contentscan voor mkb/zzp
299
199
Contentscan incl. SEO voor mkb/zzp
449
349
F1E44B53-7FAD-421B-9A51-883B86949DA5.png
bottom of page