top of page

Scorende content

De content champ: van SEO-advies tot scorende teksten

Social Suzy is freelance copywriter, contentmarketeer en SEO-specialist uit Amsterdam. Ze helpt jouw bedrijf bij vragen als:

Hoe zorg je dat je klanten aantrekt zonder opdringerig te zijn? Dat je content maakt die precies geschikt is voor dat ene moment in de customer journey? Hoe vind je de juiste zoekwoorden, waarop jouw doelgroep zoekt en die ook niet superveel gebruikt worden door concurrenten? En welke content moet je het hele jaar door maken en op welke kanalen plaats je dit?
 

Eén loket, van contentstrategie tot uitvoering
Social Suzy neemt je mee door het wilde contentwoud, checkt in bij jouw doelgroep, meet en test en zorgt voor scorende content. Of je nou nieuwe klanten wilt aantrekken of bestaande wilt behouden. Eén loket, van strategie tot uitvoering:

 • Communicatie- en contentstrategie

 • Contentmarketing

 • Copywriting en SEO-teksten laten schrijven

 • Zoekmachine optimalisatie uitbesteden (SEO-analyses en SEO-advies)

Met goede content kom je verder


Om precies te zien: goede content sluit aan bij jouw doelgroep, goede content zorgt ervoor dat je doelgroep met je in contact wil komen en blijven en goede content zorgt er uiteindelijk voor dat mensen je genoeg vertrouwen om tot handelen over te gaan. Of dat handelen nou een paper downloaden is, deelnemen aan een webinar, inschrijven voor een nieuwsbrief of als toef op de taart: jouw product of dienst kopen. Goede content kan er zelfs voor zorgen dat mensen je gaan aanraden aan anderen.

Je wilt dus content maken die aansluit op wat jouw doelgroep wil, op de kanalen waar zij zich bevinden en content die passend is voor elk moment in hun klantreis. 

Wat jou daarbij kan helpen, is een freelance copywriter, die ook een specialist zoekmachineoptimalisatie is en daarnaast verstand heeft van contentmarketing, A/B-testen en heatmaps. Social Suzy dus! Als je wilt weten wat ze precies allemaal voor je kan doen, lees dan snel verder.

Copywriter SEO en SEO specialist Amsterdam: Suzanne van Dooren

Verbeter je content

1

Copywriting

Social Suzy is freelance copywriter. Voor websiteteksten, artikelen, e-mails, blogposts en andere offline en online content, kan je bij haar aankloppen. Content die je doelgroep raakt, die converteert en waardoor ze graag bij je blijven. Benieuwd hoe je bestaande content eraan toe is? Laat dan je bestaande content reviewen. 

2

Content A/B-testen

Wil je weten welke content beter werkt bij jouw doelgroep? Dat check je met A/B-testen. Naast teksten schrijven test Social Suzy op aanvraag content. Zodat je zeker weet dat je de best scorende content op je website of in je e-mail plaatst. Content die graag gelezen wordt door je websitebezoeker of e-mailontvanger.

3

Website verbeteren

Wil je jouw website optimaliseren? Social Suzy loopt je website na via een contentscan. Je krijgt verbetersuggesties voor de opbouw en indeling van je pagina, de menustructuur, teksten en eventueel voor kleurgebruik en design. Rekening houdend met de laatste neuromarketingtechnieken en inzichten voor klantvriendelijke websites. 

Kom hoger in zoekmachines

1

Copywriting SEO

Je hebt natuurlijk alleen iets aan goede teksten als ze ook gevonden worden door jouw doelgroep. Social Suzy is SEO-tekstschrijver en zoekt graag voor je uit welke zoekwoorden je het beste kunt gebruiken in je content. Vervolgens schrijft ze fijn lezende en passende SEO-teksten.

2

SEO-advies

Zijn jouw concurrenten je net een stapje voor en wil je beter gevonden worden in zoekmachines? Denk dan aan zoekmachineoptimalisatie outsourcing. Social Suzy maakt SEO-analyses, geeft SEO-advies en helpt bij het uitvoeren ervan. Zodat je werkt aan een goede vindbaarheid in Google en andere zoekmachines. 

3

Social media advertising

Zorg dat jouw social media content goed gevonden wordt door te adverteren op je socials. Al met een klein advertentiebudget kan dat resultaat opleveren. Met social ads is het relatief eenvoudig om precies die doelgroep te targeten waarop jouw bedrijf zich richt. En hoe meer interactie jouw doelgroep met je aangaat, hoe beter dat is voor je vindbaarheid in zoekmachines.

Passende content door de hele klantreis

1

Contentmarketing

Je wilt als bedrijf niet zomaar wat content de wereld inschieten. Met contentmarketing maak je relevante en waardevolle content die precies aansluit bij de behoeften van je doelgroep. Social Suzy helpt je hierbij, zodat je content kan inzetten voor branding en om meer klanten aan te trekken en te behouden. 

2

Klantreisoptimalisatie

Krijgen jouw klanten de juiste informatie op het juiste moment, in dezelfde tone-of-voice en voegt het waarde toe?

Social Suzy analyseert en optimaliseert klantreizen. Het resultaat is kwalitatieve, goed aansluitende content voor je doelgroep voor elke fase van hun ontdekkings-, overwegings- en besluitvormingsfase.

3

Contentstrategie

Met een contentstrategie leg je vast wat het doel is van je content, welke content je wanneer wilt publiceren, via welke kanalen je de content gaat delen en wie de doelgroep is voor de content. Social Suzy zorgt voor jouw contentstrategie. inclusief contentkalender en contentplanning.

SEO Amsterdam, Parijs, Bologna...


Als SEO-specialist uit Amsterdam werkt Social Suzy lokaal, maar ook daarbuiten. Waar in Europa jouw klanten zich ook bevinden, Social Suzy zorgt dat je gevonden wordt. Je kan haar SEO-teksten laten schrijven, maar ook voor een SEO-analyse en SEO-advies ben je aan het juiste adres. 

Dit kan je verwachten van een SEO-advies incl. uitvoering:
 • Via een zoekwoordenanalyse krijg je een overzicht van de SEO-zoekwoorden waarop jouw bedrijf zich gaat focussen.

 • Je krijgt een opzet voor focuscontent op jouw website en alle andere belangrijke elementen die moeten worden aangepast of opgezet.

 • Als je wilt dat Social Suzy ook de uitvoering doet of die aanstuurt, dan krijg je een planning van de op te leveren en aan te passen content en andere zaken.

 • De resultaten van de SEO-inspanningen worden regelmatig gedeeld en waar nodig bijgestuurd.

Vrouwelijke SEO specialist Amsterdam
Laptop: laat je website verbeteren

Content of website verbeteren

 

 • Merk je dat klanten afhaken op jouw website of kan je site wel een make-over gebruiken qua content en gebruiksgemak? Ben je benieuwd of je jouw content kan verbeteren of weet je dit wel zeker, maar weet je niet precies hoe?

 • Is de open- en click through ratio van jouw nieuwsbrieven of e-mails niet echt hoog?

 • Heb je het idee dat er iets spaak loopt in de communicatie ergens tijdens de customer journey, maar weet je niet precies waar en wat?

Via een contentscan loopt Social Suzy je offline en/of online content na en krijg je verbetersuggesties. Zodat je weer met een schone lei begint.

Dit kan je verwachten van een contentscan:
 • Als je een websitescan laat doen, krijg je na afloop een overzicht van de verbeteren punten op het gebied van teksten, menustructuur, opzet pagina, layout en kleurgebruik. Wil je dat Social Suzy de aanpassingen doorvoert? Ook dat is een mogelijkheid. Neem contact op voor meer informatie. 

 • Als je al geschreven offline of online teksten laat scannen, krijg je suggesties voor verbetering of doet Social Suzy de copywriting en krijg je daarna een geheel verbeterde versies terug.

 • Wil je (één van) jouw klantreizen laten checken? Social Suzy kijkt per fase welke content er naar de klant gaat en hoe de communicatie verbeterd kan worden.

Schrijfcoach


Wil je betere teksten leren schrijven, zodat je zelf aan de slag kan? Vraag Social Suzy dan als schrijfcoach. Met haar handige tips en praktijkgerichte opdrachten (we gaan direct aan de slag met teksten voor jouw eigen bedrijf) leer je binnen no time waar een goede tekst aan moet voldoen en waar een tekstschrijver op let.

Veelgestelde vragen over copywriting, contentmarketing en SEO

 

We schreven enkele blogposts als antwoord op de veelgestelde vragen:


Wat doet een copywriter?

Vervangt ChatGPT straks alle copywriters?

Wat is een SEO copywriter?

5 tips voor SEO / 5 tips om beter gevonden te worden in zoekmachines

Hoe je met A/B-testen je content verbetert.

Betere content maken met persona's

Wat is contentmarketing?

Voorbeelden van goede contentmarketing

Hoe zorg ik voor goede teksten/ Waar moet een goede tekst aan voldoen?

Hoe zorg ik dat mijn website of blog goed gevonden wordt?

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Kan ik zoekmachine optimalisatie uitbesteden?

Wanneer gebruik je een contentkalender en hoe maak je die?

Hoe maak je een contentplanning?

bottom of page